DIPILIH

MESIN

Hidrolik besi tua Metal Pencét Aluminium Baler Mesin

The Y81 Series hidrolik logam baler kalawan struktur extruded katutup,-kakuatan tinggi maké pelat jeung panutup panto jeung motong wilah, nu bisa geser scraps gede pisan jadi leutik ogé achieving precompaction. Unggal mesin bisa dikawasa sacara manual atawa otomatis.

The Y81 Series hydraulic metal baler with closed extruded structure, high-strength wear plates and door cover with cutting blades, which could shear bulky scraps to be smaller as well as achieving precompaction. Each machine can be controlled manually or automatically.

METODE ALAT MESIN BISA MITRA

SARENG ANJEUN SAGALA LENGKAH.

Ti milih jeung ngonpigurasikeun katuhu
mesin keur pakasaban anjeun pikeun mantuan Anjeun ngabiayaan beuli nu dibangkitkeun kauntungan noticeable.

MISI

PERNYATAAN

Jiangyin Unite Top Heavy Industry Co.Ltd. nyaéta parusahaan Cina kalibet dina rarancang jeung pabrik mesin daur ulang logam. didirikan dina 2004 sarta dilegakeun skala produksi sarta pindah ka taman industri di 2012. kami deukeut Shanghai, kalawan angkutan pohara merenah. nyaéta produsén profésional mesin hidrolik. Ayeuna, éta geus ngawangun runtuyan bungkusan besi tua, geser, mobil bungkusan geser, besi tua crushing jeung saterusna. Sadaya mesin daur ulang dijieun tina desain nepi ka produksi luyu jeung standar palaksanaan ketat tur pamakéan suppliers komponén stabil sarta mumpuni.

panganyarna

WARTA

  • Pangaruh suhu minyak dina sistem kerja Y81 hidrolik besi tua baler

    1. The cilaka suhu minyak tinggi kana sistem kerja baler logam hidrolik urang. Suhu minyak tinggi bakal ngagancangkeun sepuh atanapi deterioration tina anjing laut karét sarta hoses dina sistem kerja baler logam hidrolik urang, mangaruhan kahirupan layanan maranéhanana, malah leungit perf sealing maranéhna ...

  • Y81 runtuyan bubuka compactor logam

    Naon jenis utama balers logam runtah di pasar? Aya tilu jinis umum anu umum, nyaéta, packer manual vertikal, packer manual horisontal, packer otomatis horisontal. Kumaha mésér compactor logam runtah di stasiun bungkusan? Volume sorangan, nyaeta, mertimbangkeun ...

  • Y81 hidrolik besi tua mesin baler

    Alatan sumber daya mineral anu kawates sareng teu tiasa dirobih, ku kamekaran manusa anu terus-terusan, sumber daya ieu terus-terusan ngirangan, kakurangan sumber daya pasti janten kaayaan anu kedah disanghareupan langsung ku manusa. Fenomena ngagantian heubeul jeung anyar ...

  • Pamasangan sareng debugging tina mesin baler logam hidrolik Y81

    Mesin henteu gaduh geter anu penting nalika damel, janten henteu aya sarat khusus pikeun yayasan. Pamaké tiasa nyetél mesin di jero rohangan sareng tuang lanté beton biasa numutkeun kaayaan khusus. Dina sekuen pamasangan, host kedah ditempatkeun heula ...

  • Kasalahan mesin balers besi tua hidrolik sareng ngungkulan

    Ngarecahna baler logam besi tua hidrolik jeung prosés tekad rencana pangropéa. Nganalisis kamungkinan panyabab sesar dumasar kana gejala sesar sareng ngaleungitkeun panyababna hiji-hiji dugi ka panyabab ahir sesar kapanggih. Éta tiasa diverifikasi ...