Ngeunaan Unite Top

Daur ulang logam sanés ngan ukur daur ulang logam !!

Urang salajengna bakal ngandelkeun élmu jeung téhnologi panalungtikan sarta pamekaran produk anyar, proyék anyar. Pikeun konsumén salaku puseur, terus ngaronjatkeun produk, ngaronjatkeun kualitas layanan sanggeus-jualan, pikeun ilubiung dina kompetisi pasar, gancang, efisien sanggeus-jualan jasa karya, sapanjang taun nyadiakeun suku cadang, lifelong méré layanan kualitas luhur, pikeun nyumponan kabutuhan pangguna domestik sareng asing.

Jiangyin Unite Top Heavy Industry Co.Ltd. nyaéta parusahaan Cina kalibet dina rarancang jeung pabrik mesin daur ulang logam. Diadegkeun dina 2004 sareng dilegakeun skala produksi sareng ngalih ka taman industri di 2012.

+

Pausahaan ayeuna gaduh kaluaran taunan langkung ti 3,000 sét kapasitas hidrolik ageung sareng sedeng kana mesin produksi sareng alat.

+

Ayeuna gaduh bungkusan méntal scarp, motong, cur bungkusan runtah mobil parabot processing besi tua rusak jeung seuneu leuwih ti belasan runtuyan, leuwih ti dalapan puluh variétas skala produksi.

+

Produk diékspor ka Amérika Serikat, Jepang, Rusia, India, Brazil, Afrika, Eropa, Asia Tenggara langkung ti 70 nagara sareng daérah.

PROFIL PERUSAHAAN

Jiangyin Unite Top Heavy Industries Co.Ltd. nyaeta Cina urang besi tua ngolah parabot R & D jeung produksi badag alat-alat hidrolik tulang tonggong usaha, produksi domestik besi tua hidrolik baler, non-mental baler, gunting, scrap mobil baler well-dipikawanoh enterprises.Currently boga scarp bungkusan méntal, motong, cur bungkusan runtah mobil parabot processing besi tua rusak jeung seuneu leuwih ti belasan runtuyan, leuwih ti dalapan puluh skala produksi varieties.Products anu diékspor ka Unites Serikat, Jepang, Rusia, India, Brazil, Afrika, Éropa, Asia Tenggara leuwih ti 70 nagara jeung wewengkon.

about us

Kakuatan urang

Pausahaan ayeuna gaduh kaluaran taunan langkung ti 3,000 sét kapasitas hidrolik ageung sareng sedeng kana mesin produksi sareng alat-alat, sareng gaduh kamampuan tim panalungtikan anu kualitas luhur, ngora, inovatif, perusahaan tiasa nunjuk produk khusus anu dikembangkeun dumasar kana kabutuhan pamaké, taunan parusahaan ngamekarkeun produk anyar leuwih ti 10, sarta meunang patén nasional.

SERTIPIKAT

Pausahaan ieu "perusahaan téhnologi swasta di Propinsi Jiangsu" Light Product Quality Assurance Center, Cina, pamor ganda safeguard unit démo fokus kana units.We promotion ngahasilkeun sagala jinis produk luyu ketat jeung sarat tina sistem manajemen kualitas ISO9000. Sababaraha produk parantos nampi sertifikasi CE.

Naon urang ngalakukeun

WHAT WE DO1

Kunjungan konsumén & pasamoan

Polish customers

konsumén Polandia nganjang

Malaysian customers

konsumén Malaysia nganjang

Indian customers

konsumén India nganjang

Pakistan customers

konsumén Pakistan nganjang

Russian customers

konsumén Rusia nganjang

Scrap Association meeting

Rapat Asosiasi Scrap

PAMERAN

Vietnam Exhibition1
Vietnam Exhibition3
Vietnam Exhibition2

Jiangyin Unite Top Heavy Industries Co.Ltd terus "casting kualitas, jasa unggulan" keur kaperluan bisnis, aspék union, solidaritas, brainstorming, leungeun dina leungeun, penyediaan lahan dikurilingan, antipodes Trinidad jeung babarengan nyieun hiji mangsa nu bakal datang hadé!