Model No: CBJ Series hidrolik mesin pemecah bale

Katerangan pondok:

Fungsi: Mesin CBJ Series hidrolik scrap bale breaker ieu dirancang husus pikeun megatkeun up bales nu extruded tina mobil runtah atawa baja besi tua.

Sarat pikeun besi tua blok bale: ukuran besi tua ≤2000mm×800 mm×800 mm (L×W×H), dénsitas 2,5 ton/m³.


Rincian produk

Tag produk

Langkung ti 25+ taun pangalaman produksi, nyadiakeun ngaropéa leuwih ti 3000+ susunan skéma daur ulang besi tua.

BUBUKA PRODUK

CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine-2
CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine-4
CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine-3

Rincian produksi:

CBJ runtuyan hidrolik besi tua mesin bale breaker cocog pikeun pausahaan recovery logam, pabrik baja besi tua, smelting na casting usaha pikeun ngaronjatkeun kualitas besi tua jeung produksi baja nyadiakeun kualitas luhur muatan produksi mumpuni pakakas profésional,

CBJ runtuyan hidrolik besi tua mesin bale breaker ieu kawanoh ogé salaku pencét block mesin dékomposisi, nyaéta generasi anyar mesék profésional bales besi tua, jenis alat nguji. CBJ runtuyan besi tua mesin bale breaker bisa ngadeteksi pangotor dina blok pamaké pakét, pikeun mastikeun eusi besi tua baja, pikeun mastikeun kualitas produk besi tua, pikeun ngajaga stabilitas pasar besi tua baja, CBJ runtuyan hidrolik besi tua mesin bale breaker. loba dipaké dina baja, smelting, baja, darmaga jeung industri lianna.

 

Fitur:

CBJ runtuyan hidrolik besi tua mesin bale breaker boga spésifikasi béda jeung model, nu bisa minuhan kaperluan konsumén béda.
●A-rupa mesin bisa ditambahkeun nurutkeun sarat customer
●CBJ runtuyan besi tua hidrolik mesin bale breaker teu perlu dibereskeun tur dipasang
●Simple operasi PLC, stabilitas kuat, faktor kaamanan tinggi, lengkep separation.
●CBJ runtuyan besi tua hidrolik mesin bale breaker boga noise Low, teu Geter.
● gelar High of automation, produktivitas tinggi
●Salila operasi CBJ Series hidrolik besi tua mesin bale breaker, ulah ngalereskeun, ulah noél bagian pindah, ulah mencet bahan dina kotak bahan jeung leungeun atawa suku anjeun.

 

Prinsip gawé:

CBJ runtuyan hidrolik besi tua bale breaker mesin suplai minyak ka sirkuit minyak terpadu ngaliwatan pompa plunger hidrolik, lajeng transmits ka silinder hidrolik ngaliwatan klep manual disebarkeun pikeun ngahasilkeun kakuatan. tekanan bisa disaluyukeun jeung rating diperlukeun nurutkeun kaayaan sabenerna (rating nu ditémbongkeun ku gauge tekanan) .The baler hidrolik dipisahkeun ku grasping na squeezing manipulator hidrolik, sarta disassembling nu bales ngaliwatan sababaraha dékomposisi.

 

Komponén utama:

CBJ runtuyan hidrolik besi tua mesin breaker bale diwangun ku mesin utama, sistem hidrolik, manipulator, kukupu beam, tank minyak, pompa minyak jeung motor.

 

KARAKTERISTIK

CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine-3

2.Replaceable cakar sirah sabeulah

Sabeulah baja alloy kakuatan tinggi anu tiasa diganti dianggo dina sirah cakar, ningkatkeun résistansi ngagem sareng umur jasa tina cakar hook.

CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine-6

1.Leuwih gampang pikeun ngabongkar

CBJ runtuyan hidrolik besi tua mesin bale breaker diadopsi hook leuwih ilmiah sarta struktur cakar, anu hook cakar motong kana pakét hadé, sahingga leuwih gampang pikeun ngabongkar.

CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine-5

3. Ngagem desain tahan tina bagian konci rel pituduh

Nurutkeun kana ciri maké tina rel pituduh jeung bagian relevan séjén pigura, kakuatan tinggi maké-tahan plat baja alloy dipasang dina pigura.

PARAMETER Téknis

Modél Tekanan nominal (Ton) Ukuran bale anu tiasa dicabutmm Daya (KW)
CBJ-1200 120 600 x 600 18.5
CBJ-1600 160 800 x 800 22
CBJ-3150 315 800 x 800 45

APLIKASI

CBJ Series hydraulic scrap bale breaker machine-7

Panyadia kooperatif

Kami CBJ Series hydraulic scrap bale breaker mesin nyadiakeun custom custom bagian mesin brand kawentar, kami geus cooperating kalawan loba supplier brand kawentar dunya, kawas SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI jeung saterusna pikeun leuwih ti 10 taun.

COOPERATIVE SUPPLIERS

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

KIRIMAN

Modél minimum kami CBJ Series hidrolik besi tua mesin bale breaker bisa ditangtayungan ogé dina hiji wadahna 40 HQ. Upami kapal ku parahu, kami bakal nutupan poncho sareng Dek Beban pikeun ngajagi mesin pemutus bale hidrolik CBJ Series kami.

Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-6
Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-7

Tonton séri CBJ Mesin Scrap Bale Breaker Hidrolik dina Aksi!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk