Taros Kami

Jiangyin Unite Top Heavy Industry Co., Ltd.

Alamat

No 38 jalan Huahong, Zhouzhuang Town, Jiangyin Kota, Jiangsu, Cina

Telepon

manajer jualan: 0086-13771606502

manajer jualan: 0086-15961617427

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami