Urang bakal langkung ngandelkeun kana sains sareng téknologi panilitian sareng pamekaran produk énggal, proyek énggal. Ka palanggan salaku pusatna, teras-terasan ningkatkeun produk, ningkatkeun kualitas layanan purna jual, pikeun ilubiung dina persaingan pasar, gancang, épisién jasa purna jual, sapanjang taun pikeun nyayogikeun suku cadang, saumur hirup pikeun masihan jasa kualitas luhur, pikeun minuhan kabutuhan pangguna domestik sareng asing.

gunting baler logam

  • Model No: Chinese Manufacture Automatic Control YDJ Series Hydraulic Scrap Metal shear Baler Machine

    Modél No: Pabrik Cina Otomatis Control YDJ Series Hydraul Scrap Metal shear Baler Machine

    Prinsip kerja mesin YDJ corétan besi tua baler mesin urang:
    1. prosés gunting: mimitian motor heula, ngajalankeun pompa minyak pikeun muterkeun suplai minyak, teras kirimkeun bahanna kana tempat anu leres. Pencét tombol geser, pencét silinder bahan, sareng silinder geser ngalir teras-terasan pikeun ngawujudkeun bahan mencét sareng gunting. Saatos heureut réngsé, operator alat sareng pencét pencét kana kaayaan aslina pikeun sayaga, sareng gunting heula parantos réngsé.
    2, modeu operasi: kusabab panggunaan saklar perjalanan dua arah, dua stroke geser tiasa sacara otomatis nyambung, sirkulasi otomatis.