Modél No: Pabrik Cina Otomatis Control Y81 Series Hydraul Scrap Metal Press Aluminium Baler Machine pikeun Logam Pencét Daur Ulang

Pedaran pondok:

Baler logam hidrolik Y81 Series kalayan struktur extruded katutup, pelat anggo kakuatan tinggi sareng panutup panto kalayan wilah motong, anu tiasa nyukur corétan ageung janten langkung alit ogé ngahontal préparasi. Unggal mesin tiasa dikontrol sacara manual atanapi otomatis.


Detil Produk

Tanda Produk

Langkung ti 25+ taun pangalaman produksi, nyayogikeun ngarobih langkung ti 3000+ susunan skéma daur ulang besi tua.

BUBUKA

Tempat Asalna JIANGYIN, CINA
Modél Y81 Series
Tekanan hidrolik 100-3000 Ton
Ukuran balé 300 * 300 mm atanapi Adat
Ukuran kamar 1200 * 600 * 700 mm atanapi Adat
Jalan luar-balé Majueun baleBeu kaluar balePush out bale
Warna Adat
Operasi Kontrol manual atanapi PLC

BUBUKA PRODUK

Y81-500T Hydraulic metal baler(2)
Y81-500T Hydraulic metal baler(1)
Y81-200T (1)

Jéntré produksi :

Mesin baler pencét besi tua hidrolik ngagaduhan manpaat anu hadé pikeun industri daur ulang logam. Ayeuna, kakurangan sumber daya anu sayogi mangrupikeun masalah anu disanghareupan ku unggal nagara. Henteu janten masalah nagara berkembang atanapi maju, kumaha cara ngalakukeun daur ulang anu pangsaéna sok janten topik anu panas. Janten kami ngarancang sadaya jinis mesin baler logam hidrolik pikeun palanggan kami pikeun nungkulan besi tua na pikeun nyumponan sarat klien kami.

Baler logam hidrolik tiasa nganyahokeun épisién sagala jinis besi tua logam, serat baja, lambar waja, aluminium, tambaga sareng muatan mumpuni sanésna diperes kana bentuk sagi opat, silinder, bentuk segi delapan sareng bentuk sanés pikeun ngirangan biaya transportasi sareng peleburan sareng tiasa ningkatkeun kagancangan tungku.

 

Fitur:

● Hidrolik drive, operasi lemes sareng teu aya sora, laju ékstrusi gancang, gaya ékstrusi ageung, blok kompak, henteu gampang dibubarkeun.

● Ngadopsi pelat waja standar sareng téknologi las canggih, bagian mékanis anu awét, tingkat kagagalan anu rendah sareng umur jasa anu panjang.

● Sistem pendingin tiasa dipasang pikeun ningkatkeun operasi kontinyu alat-alat sareng ngirangan tingkat kagagalan. Sistem pendingin tiasa dibagi kana cai nyéépkeun sareng hawa tiis.

● Segel silinder nyoko kana cincin GRAI anu diimpor, anu ngagaduhan kinerja panyegelan anu saé sareng tahan tekanan anu kuat.

● instalasi gampang, tapak suku leutik, euweuh pondasi, pondasi, jsb Operasi saderhana, pisah, modeu otomatis.

● Tonjolan tiis henteu ngarobih bahan logam sareng ningkatkeun tingkat panggunaan.

● Koefisién langkung luhur tibatan bungkusan palu tradisional, bungkus mékanis, jst.

Kauntungannana:

● Kontrol manual manual atanapi PLC gampang dioperasikeun sareng dijaga.

● Klién tiasa milih kakuatan listrik atanapi mesin generator anu disetir solar, mesin drive solar tiasa ngabantosan anjeun ngahontal logam mencét sélulér.

● Mesin baler logam hidrolik kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahémat tenaga kerja, ningkatkeun pamulihan logam, ningkatkeun harga jual sareng ningkatkeun kauntungan.

● Éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahemat daérah tempat damel, nguntungkeun pikeun manajemén situs.

● Klién tiasa ngarobih spésifikasi sareng ukuran bungkus numutkeun kabutuhan nyalira pikeun transportasi atanapi neundeun.

● Éta tiasa ngabantosan anjeun ngirangan biaya transportasi, ningkatkeun efisiensi damel anjeun

Y81 Series Hydraulic Scrap Metal Press Baler Machine for Metal Press Recycling -1
Y81 Series Hydraulic Scrap Metal Press Baler Machine for Metal Press Recycling -2

Detil

Detil Mesin Baler besi tua Hidrolik :

Hydraulic Scrap Metal Baler Machine Details1
adefd

PARAMETER Téknis

Modél

Nominal Force (Ton)

Ukuran kamar (L × W) mm Ukuran balé (L × W) mm Kakuatan (KW)
Y81-1250

125

1200 × 700 × 600 300 × 300 15
Y81-1600

160

1600 × 1000 × 800 400 × 400 22
Y81-2000

200

1600 × 1200 × 800 400 × 400 2 × 18,5
Y81-2500

250

2000 × 1400 × 900 500 × 500 2 × 22
Y81-3150

315

3000 × 2500 × 1200 600 × 600 2 × 45
Y81-4000

400

3500 × 3000 × 1300 700 × 700 3 × 45
Y81-5000

500

3500 × 3000 × 1300 700 × 700 3 × 45
Y81-6300

630

4000 × 3000 × 1400 800 × 800 4 × 45

SUPPLIERS KOPERASI

Mesin Baler besi tua hidrolik kami nyayogikeun bagian mesin mesin anu terkenal, kami parantos damel babarengan sareng seueur panyadia merek anu kawéntar dunya, sapertos SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI sareng sajabina langkung ti 10 taun.

COOPERATIVE SUPPLIERS

APLIKASI

Mesin baler logam hidrolik kami seueur dianggo dina industri di handap ieu:

● Industri daur ulang logam, mesin baler logam hidrolik urang tiasa ngajantenkeun besi tua janten bal kuadrat,

● Industri pembongkaran mobil skrap, mesin baler logam hidrolik kami seueur dianggo pikeun mencét awak mobil besi tua.

● Pengecoran logam sareng industri peleburan, sababaraha logam besi tua industri atanapi chip logam salami produksi tiasa dipencét.

● Industri pakakas. Sababaraha produk besi tua tiasa diteken ku mesin baler logam hidrolik urang.

● Industri pengolahan mesin. Bungkusan sareng pemadatan besi tua, puing, bubuk sareng bahan logam sanés mangrupikeun bantosan anu hébat pikeun lingkungan lokakarya, daur ulang limbah sareng pemanfaatan sumber daya manusa.

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

PENGIRIMAN

Kami bakal nganggo bungkus pilem dibungkus sareng bungkus kai kanggo ngajagi mesin baler besi tua hidrolik kami.

Packaging1

Lalajo Mesin Baler Hidrolik Logam pikeun Daur Ulang Logam dina Aksi!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami