model No: Cina Manufaktur Manual Control Y82 Series nangtung hidrolik non-logam Pencét Baler Mesin

Katerangan pondok:

Ieu jenis hidrolik nangtung non-logam pencét baler mesin loba dipaké pikeun mencét kertas runtah, kotak karton runtah, botol piaraan runtah, plastik runtah, pilem, baju dipaké, wol jeung sababaraha logam lampu sarta ipis lianna.


Rincian produk

Tag produk

Langkung ti 25+ taun pangalaman produksi, nyadiakeun ngaropéa leuwih ti 3000+ susunan skéma daur ulang besi tua.

BUBUKA

Tempat Asalna JIANGYIN, CHINA
Modél runtuyan Y82
Tekanan hidrolik 25-1000 Ton
Ukuran bal 700 * 400 mm atanapi Adat
Ukuran kamar 700 * 400 * 1200 mm atanapi Adat
Motor 7.5kw atanapi custom
Warna Adat
Operasi Kontrol manual

BUBUKA PRODUK

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -2
Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -4
Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -1

Rincian produksi:

Y82 runtuyan nangtung hidrolik non-logam pencét baler mesin boga mangpaat alus pikeun industri daur ulang non-logam. Kiwari, kakurangan sumber daya anu aya mangrupikeun masalah anu disanghareupan ku unggal nagara. Henteu masalah nagara berkembang atanapi maju, kumaha cara ngadaur ulang pangsaéna sok janten topik anu panas. Sangkan ngarancang sagala jinis hidrolik non-logam mesin baler nangtung pikeun klien kami nungkulan besi tua non-logam maranéhna pikeun minuhan sarat klien kami '.

Ieu jenis hidrolik nangtung non-logam pencét baler mesin loba dipaké pikeun mencét kertas runtah, kotak karton runtah, botol piaraan runtah, plastik runtah, pilem, baju dipaké, wol jeung sababaraha logam lampu sarta ipis lianna.

 

Fitur:

Hidrolik drive, operasi lemes jeung euweuh noise, speed Tonjolan gancang, gaya Tonjolan badag, blok kompak, teu gampang bubarkeun.
●The segel silinder adopts ring GRAI diimpor, nu boga kinerja sealing alus sarta lalawanan tekanan kuat.
●Instalasi gampang, tapak suku leutik, teu aya yayasan, yayasan, jsb operasi basajan, pisah
● Ukuran chamber komprési sarta ukuranana pakét bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.
●Our hidrolik nangtung non-logam baler pencét mesin boga kotak chamber tipe mobile, gampang dasi nepi besi tua nu

 

Kauntungannana:

● kontrol PLC, operasi tombol push gampang pikeun beroperasi jeung mertahankeun.
●Clients bisa milih kakuatan listrik atawa solar-disetir mesin generator, mesin solar drive bisa mantuan Anjeun ngahontal mobile mencét non-logam.
●Our hidrolik nangtung non-logam baler pencét mesin bisa mantuan Anjeun ngahemat tanaga gawé, ngaronjatkeun recovery non-logam, ningkatkeun harga jual jeung ningkatkeun kauntungan.
●Bisa mantuan Anjeun ngahemat aréa tempat gawe, mangpaat pikeun manajemén situs.
●Klién bisa ngaropea spésifikasi bungkusan jeung ukuran nurutkeun pangabutuh sorangan pikeun transportasi atawa neundeun.
●It bisa mantuan Anjeun ngurangan ongkos transportasi, ngaronjatkeun efisiensi gawé anjeun

DETAIL

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -12

DETAIL PRODUK

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -5

2.TOMBOL KONTROL

kontrol Manual, operasi merenah, pangropéa basajan.

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -7

4. KAMAR MOBILE

chamber mobile, operasi gampang, strapping Manual.


1. Pencét silinder
Tekanan utama pikeun mencét bahan runtah, ieu tiasa ngajantenkeun runtah janten bale.

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -6

3. SISTEM HIDROLIK
Urang tiasa custom sistem hidrolik mesin sadaya-dina-hiji pikeun mesin pencét baler non-logam nangtung hidrolik ieu.

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -8

PARAMETER Téknis

Modél

   Aplikasi

Ukuran kamar (L x W x H/ mm Beurat Bale (KG)

kakuatan (kw

Y82-25T

baju dipaké / runtah kertas

1000 x 450

≥100

7.5

Y82-25T

botol piaraan / runtah kertas

1100 x 750

≥200

15

Y82-80T

botol piaraan / runtah kertas

1100 x 1100

≥200

18

Y82-100T

kardus / kertas runtah

1100 x 1100

≥300

18

KASUS APLIKASI

Kami hidrolik nangtung non-logam pencét mesin baler loba dipaké dina daur ulang kertas runtah, daur ulang plastik, daur ulang baju dipaké, daur ulang kotak karton, wol, daur ulang botol piaraan, sarta sababaraha daur ulang logam lampu lianna.

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -9

Panyadia kooperatif

Kami hidrolik nangtung non-logam baler pencét mesin nyadiakeun custom custom bagian mesin brand kawentar, kami geus cooperating kalawan loba supplier brand kawentar dunya, kawas SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI jeung saterusna pikeun leuwih ti 10 taun.

COOPERATIVE SUPPLIERS

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

KIRIMAN

Kami bakal nganggo bungkusan pilem dibungkus sareng bungkusan kai pikeun ngajagi mesin pencét baler non-logam hidrolik kami, kami bakal ngajantenkeun panyalindungan anu saé pikeun mesin pencét baler non-logam hidrolik kami sateuacan ngeusian wadahna.

Chinese Manufacture Manual Control Y82 Series Vertical Hydraulic non-metal Press Baler Machine -10

Nonton Vertical Watch Vertical Y82 Series Vertical Hydraulic Non-logam Pencét Baler Mesin dina Aksi! dina Aksi!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami