Model No: Cina Pabrik Q91Y Series Hidrolik besi tua tugas beurat mesin geser

Katerangan pondok:

Q91Y runtuyan hidrolik tugas beurat besi tua mesin geser, éta bisa geser rupa-rupa bar jeung propil, angka nu gede ngarupakeun besi tua dikomprés babarengan, kana blok panjang, besi tua baja ringan rangkep kana blok, mobil runtah extruded kana blok pencét mobil. . Sajaba ti fungsi shearing.


Rincian produk

Tag produk

Langkung ti 25+ taun pangalaman produksi, nyadiakeun ngaropéa leuwih ti 3000+ susunan skéma daur ulang besi tua.

BUBUKA

Tempat Asalna JIANGYIN, CHINA
Modél Runtuyan Q91Y
Max motong Angkatan 250-1250Ton
Panjang sabeulah 1600-2000mm
Motor 60kw-315kw
Warna Adat
Operasi Kontrol otomatis

BUBUKA PRODUK

Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-2
Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-4
Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-5

Rincian produksi:

runtuyan Q91Y kami hidrolik tugas beurat besi tua mesin geser ieu loba dipaké dina sagala rupa padet runtah besi tua, runtah beurat, lampu jeung besi tua ipis, besi tua cangkang mobil, baja dijieunna tina struktur logam lampu badag, profil, produksi jeung kahirupan besi tua baja, sagala jinis palastik non-ferrous logam (stainless steel, alloy aluminium, tambaga, jsb) bungkusan komprési jeung shearing pikeun minuhan spésifikasi lumaku tina muatan, runtuyan Q91Y hidrolik tugas beurat besi tua mesin geser mangrupa parabot idéal pikeun pabrik baja, industri smelting logam nonferrous, industri foundry jeung pabrik bahan baku.

Q91Y hidrolik mesin shearing runtah beurat ogé boga fungsi Tonjolan, nu bisa extrude sajumlah teratur baja besi tua leutik dina kotak bahan pikeun shearing, sanggeus Tonjolan jeung shearing tina baja besi tua rusak, permukaan karat lapisan jeung zat ngabahayakeun lianna bisa jadi. sawaréh peeled off, ngaronjatkeun purity baja besi tua. Bisa dipaké pikeun nyukur runtah beurat tina rupa-rupa ukuran. runtuyan Q91Y hidrolik tugas beurat besi tua mesin geser lengkep bisa ngaganti motong seuneu. Éta aman sareng épisién pikeun pakan kalayan mesin grasping baja atanapi treuk forklift.

 

Fitur:

●Q91Y runtuyan hidrolik tugas beurat besi tua mesin geser adopts pelat baja digabungkeun struktur las, mesin ngabogaan rigidity tinggi, bagian las ku perlakuan annealing sepuh jieunan, ngaleungitkeun stress las, mesin precision alus, stabil.
● The sabeulah dijieunna tina motong alat baja boga umur panjang tur durability.
● The clearance tina sabeulah téh adjustable, nu ngaronjatkeun katepatan gawé tina alat mesin jeung kahirupan jasa tina sabeulah.
●Pigura utama kotak bahan dijieunna tina baja struktural dilas, sarta témbok kotak jero dijieunna tina plat baja NM500 kalawan lalawanan maké ultra-tinggi, nu nyebutkeun lalawanan maké tina kotak bahan. Gerakan sirah ngadorong kotak bahan didorong ku sistem hidrolik mandiri, ngalangkungan motor hidrolik sareng ranté. Ukuran bahan ngadorong sacara otomatis dikontrol lancar, sareng éta gaduh ciri panyalindungan anti overload anu luhur sareng dipercaya.
●Sistem hidrolik kalawan hak cipta intelektual bebas jeung desain bebas. Silinder geser utama ngadopsi sirkuit diferensial pikeun masihan pinuh muter kana fungsi sistem énergi kinétik. Sakabeh sistem hidrolik kompak sareng susunan pipa anu lumrah, anu ngirangan panggunaan sambungan pipa hidrolik sareng siku, sahingga ngirangan faktor pemanasan sistem hidrolik sareng sacara efektif mastikeun operasi normal sareng dipercaya tina sistem hidrolik.
●The design tank minyak, volume lumrah, rigidity struktur tinggi, port balik minyak sarta port nyeuseup minyak dipisahkeun ku partisi a, éféktif ngurangan panas minyak hidrolik.

 

Kauntungannana:

Q91Y runtuyan hidrolik tugas beurat besi tua mesin geser ngagunakeun komprési luhur jeung komprési tina dua sisi besi tua integral jeung segmented jalan dahar, desain kotak bahan lega, jadi applicability tina bahan baku besi tua téh alus, dénsitas luhur sanggeus geser.
● Wewengkon bubuka kotak bahan anu badag, cocog pikeun bahan machining, runtah beurat leupas, lampu jeung besi tua ipis, cangkang mobil, struktur baja lampu henteu teratur badag, pipe baja, pelat baja, channel baja, I baja, waja baja jeung propil séjén shearing, gampang kana kotak bahan, pinuh ngagedekeun laju utilization pakakas.
●PLC kontrol otomatis panel kontrol layar toél kontrol terpadu otomatis, sarta multi-sudut sakabeh-prosés sistem monitoring, merenah pikeun pamaké pikeun ngadalikeun sarta sakabeh-prosés pamakéan alat tracking. Operasi stabil sareng dipercaya, alat kadali jauh nirkabel pilihan, alat-alat pendukung garis produksi operator tunggal.
●Q91Y runtuyan hidrolik tugas beurat besi tua mesin geser make dipercaya aliran badag kontrol klep logika, filtration bebas sarta sistem cooling, bisa mastikeun sistem operasi efisien sarta stabil. Aplikasi komprehensif variabel kakuatan konstanta sarta téhnologi gancang diferensial tiasa nyimpen ngeunaan 30% bari mastikeun kaluaran, sarta konsumsi énérgi per ton pamrosésan besi tua leuwih handap tina sarat standar industri.

PARAMETER Téknis

Modél

Max gaya motong (ton)

Ukuran kamar (mm)

Panjang sabeulah (mm)

Kapasitas (T/H)

Frékuénsi geser (kali/mnt)

Daya (Kw)

Q91Y-2500

250

3000×1200×900

1200

2-3T

3-5

2×30

Q91Y-3150

315

5000×1400×1200

1400

3-4T

3-5

45+22

Q91Y-4000

400

6000×1400×1200

1400

5-6T

3-5

2×45

Q91Y-5000

500

6000 × 1600 × 900

1600

6-8T

3-5

3×45

Q91Y-6300

630

8000×1800×1200

1800

12-15T

3-5

4×45

Q91Y-8000

800

8000×1800×1200

1800

16-18T

3-5

5×45

Q91Y-10000

1000

8000×1800×1200

1800

18-22T

3-5

6×45

Q91Y-12500

1250

10000 × 2000 × 1400

2000

20-25T

3-5

7×45

Panyadia kooperatif

runtuyan Q91Y kami hidrolik tugas beurat besi tua geser machin nyadiakeun custom bagian mesin brand kawentar, kami geus cooperating kalawan loba supplier brand kawentar dunya, kawas SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI jeung saterusna pikeun leuwih ti 10 taun.

COOPERATIVE SUPPLIERS

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

KIRIMAN

Model minimum Q91Y hidrolik tugas beurat besi tua mesin geser bisa ditangtayungan ogé dina hiji wadahna 40 HQ. Lamun kapal ku kapal, urang bakal nutupan poncho jeung beban dek ngajaga Q91Y hidrolik tugas beurat besi tua mesin geser kami.

Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-6
Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-7

Lalajo Q91Y runtuyan Hidrolik tugas beurat besi tua Mesin geser pikeun motong Metal dina Aksi!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk