Kasalahan mesin balers besi tua hidrolik sareng ngungkulan

The hidrolik besi tua baler's ngarecahna sarta prosés tekad rencana pangropéa. Nganalisis kamungkinan panyabab sesar dumasar kana gejala sesar sareng ngaleungitkeun panyababna hiji-hiji dugi ka panyabab ahir sesar kapanggih. Ieu bisa diverifikasi ku commissioning pikeun mastikeun yén ngungkulan aya di tempat, ku kituna teu aya kasalahan, digabungkeun jeung fenomena sesar jeung métode ngungkulan.

Sarta bisa diverifikasi ku test ngajalankeun, pikeun mastikeun yén sesar ieu ngaleungitkeun di tempat, ku kituna pikeun mastikeun, digabungkeun jeung fenomena sesar jeung ngungkulan métode analisis nyaéta kieu:

(1) indenter utama, indenter samping jeung panutup panto ngorondang dina operasi. Alesanna nyaéta aya hawa dina sistem silinder, anu ngaleungitkeun ku sababaraha siklus kerja.

(2) Taya aksi Atawa gerakan tanpa tekanan. Ngabalukarkeun overflow klep inti ieu macet jeung sagala jinis klep sungut sealing tightness atawa bagian tina cecekelan ngabalukarkeun goréng, biasana bisa ngagunakeun detergent pikeun ngabersihan, miceun minyak jero jeung titik cuk, sababaraha bisa jadi menyimpang alatan maké jeung cimata atawa cinyusu. inti klep, jangka panjang dina pangaruh karuksakan segel tekanan gawé téh salah sahiji alesan.

(3) Baler logam besi tua hidrolik'S flipping dewan jeung piring handap anu misplaced atawa lalampahan mulang teu di tempat. Kusabab aya filings beusi atawa sampah handapeun piring handap, miceun filings beusi jeung sampah.

(4) Konci sirah tina piring panutup teu dikonci leres, hasilna ragrag off salila gawé. Analisis gagalna Alesan utama pikeun sirah konci ragrag kaluar éta aya awak asing handapeun plat wates tina piring panutup atawa aya scraps beusi sarta sundries sejenna dina spasi konci kotak, nu ngabalukarkeun sirah konci teu bisa dikonci. gampang murag. Sacara umum, sagala rupa bisa dihapus pikeun ngajawab.

(5) Noise operasi tina pompa minyak atra. Kagagalan analisis karya pompa ngajalankeun noise alesan katempo bisa karya asalna tina hawa kana komponén tina pompa minyak téh beuki ngakibatkeun pompa minyak boga gelembung dina pipa, sarta bagian tina pangaruh pangotor ka bolong sumbatan parsial atawa aliran clearance teu gratis, komo sababaraha noise serius dina narekahan plunger téh alatan gawé teuas teuing, bagian tina potongan bearing dipikagaduh dina garis pipe gawé, Tekanan kerja tina pompa minyak naek noise operasi, nu kudu disassembled, cleaned jeung diganti ku layar filter, atawa diganti ku bagian pikeun ngajawab masalah.

(6) Rembesan minyak tina sistem kerja hidrolik. The rembesan minyak tina sistem kerja hidrolik utamana disababkeun ku sepuh sababaraha anjing laut alatan paparan jangka panjang ka hawa, sarta sepuh sababaraha anjing laut bakal beubeulahan, leupas atawa malah layu atawa gugur. Leakage minyak tekanan ngaliwatan retakan dina prosés kerja, upami teu diatur dina waktu, éta bakal mangaruhan operasi stabil sarta kaamanan sistem, nu teu bisa dipaliré. Sacara umum, ring sealing bisa diganti tur dipasang pikeun ngajawab masalah, sarta pipa di link bisa tightened leres.

(7) Pip gawé hidrolikeline Geter teu stabil luhur jeung ka handap. Analisis gagalna Pipa kerja hidrolik teu stabilna luhur sareng ka handap Geter umumna pengikat pipa kerja hidrolik henteu dikencangkeun, tiasa dikencangkeun ku baud atanapi baut dua arah, aya ogé bagian tina cuk fastening leupas atanapi teu cekap gaya clamping, tiasa ngagentos atanapi nyaluyukeun. cangkengna cuk.


waktos pos: Jul-22-2021