Pangaruh suhu minyak dina sistem kerja Y81 hidrolik besi tua baler

1. The cilaka suhu minyak tinggi kana sistem kerja baler logam hidrolik urang. Suhu minyak tinggi bakal ngagancangkeun sepuh atanapi deterioration tina anjing laut karét sarta hoses dina sistem kerja baler logam hidrolik urang, mangaruhan hirup layanan maranéhanana, malah leungit kinerja sealing maranéhanana, sarta nyieun sistem hidrolik bocor serius. Utamana pikeun sistem servo hidrolik, mangaruhan stabilitas karyana, ngurangan akurasi gawé; suhu lingkungan gawé relatif tinggi mindeng dina suhu luhur normal, gampang ngabalukarkeun deterioration oksidasi minyak lubricating, turunna viskositas, leungitna fungsi lubrication.
Pikeun tujuan ieu, suhu minyak hidrolik tina Y81 hidrolik besi tua balerieu rutin kauninga, sarta eta kapanggih yén suhu kerja sabenerna umumna 55 ~ 60 ℃. Dina raraga nalungtik kinerja demulsification minyak hidrolik dina kaayaan leuwih suhu dina karya sabenerna. Hasilna nunjukkeun yén nalika suhu 55 ~ 60 ℃, waktos demulsification nyaéta 15 mnt, nunjukkeun yén suhu ngagaduhan panyimpangan sakedik dina kisaran kontrol prosés tapi henteu mangaruhan kinerja demulsifikasi minyak hidrolik.
2. Pangaruh hawa low on sistem hidrolik. Dina usum panas kalér-wétan, suhu jero ruangan langkung handap, khususna nalika baler mangrupikeun operasi intermittent peralatan, nalika dileungitkeun. Suhu bisa jadi teuing low, anu fluidity minyak hidrolik bakal caket atawa malah agglomerate, sarta efisiensi sakabeh sistem hidrolik bakal turun; dina waktos anu sareng kusabab hawa teuing low, alatan pangaruh ékspansi termal jeung kontraksi jeung hardening karét dina tiis, sealing ring, pompa, efisiensi klep bakal turun, ogé bakal mangaruhan pamakéan sistem kerja baler logam hidrolik urang ka tangtu. legana.
3. Pikeun konsumén di wewengkon béda, urang boga alat pemanasan sarta cooling saluyu ngajaga Y81 hidrolik besi tua baler.


waktos pos: Nov-09-2021