Y81 hidrolik besi tua mesin baler

Alatan sumber daya mineral anu kawates sareng teu tiasa dirobih, ku kamekaran manusa anu terus-terusan, sumber daya ieu terus-terusan ngirangan, kakurangan sumber daya pasti janten kaayaan anu kedah disanghareupan langsung ku manusa. Fenomena ngagantian heubeul jeung anyar dina pamakéan produk logam teu bisa dihindari. Kusabab korosi, karusakan sareng ngaleungitkeun alami produk logam, sajumlah ageung besi tua diproduksi unggal taun. Upami limbah logam ieu dibuang sesuka hati, polusi lingkungan sareng runtah sumber logam kawates bakal disababkeun. Ieu muterkeun hiji peran kacida penting dina recovery logam, regenerasi smelting, angkutan besi tua jeung industri ngabongkar.
Mesin pencét hidroliknyaéta pikeun sagala jinis bahan logam mencét aplikasi kerja bungkusan blok. Bahanna disimpen dina kotak bahan, sareng silinder hidrolik dianggo dina tekenan pikeun niiskeun sareng ngabentuk bahan kana sababaraha bungkusan logam. Ngajalankeun packer hidrolik tanpa beban, mimitian pompa minyak motor, inti klep tina klep reversing ayana di tengah, sarta kaluaran minyak tina pompa minyak mulih deui ka silinder minyak ngaliwatan klep reversing elektro-hidrolik dina tekanan diatur ku klep relief. Kadua nyaéta aksi packing hidrolik, nalika pompa minyak jalan, kaluaran tina pompa minyak asup ngaliwatan klep régulasi dina tekanan adjustment ngaliwatan klep reversing, rod piston lalaunan pakait sanggeus rongga silinder utama, sarta minyak di hareup. silinder éta. Tangki minyak ditampi tina tangki minyak ngalangkungan klep ngabalikeun, sareng mesin packing sadar fungsi ngeusian; Packer hidrolik logam direset, pompa minyak jalan, kaluaran pompa minyak ditransferkeun ka chamber hareup silinder utama dina tekanan diatur, minyak mulih deui ka tank jeung packing kasus di tukang silinder, sarta minyak mulih. .
Aplikasi: Y81 runtuyan logam baler bisa squeeze sagala jinis wastes logam (scraps, shavings, besi tua, besi tua aluminium, besi tua tambaga, besi tua stainless steel, besi tua mobil, jsb) kana cuboid, bentuk octagonal, silinder jeung muatan mumpuni séjén tina bentuk éta, nu bisa ngurangan transportasi. jeung ongkos smelting sarta ngaronjatkeun laju tungku casting. Runtuyan balers ieu utamana dipaké dina pabrik baja, industri daur ulang, kitu ogé industri metallurgy nonferrous na ferrous.
Fitur produk:
1. Kabéh drive hidrolik, bisa milih operasi manual atawa PLC operasi kontrol otomatis;
2. Cara pangiriman pakét ngawengku balikkeun iket, samping ngadorong iket, hareup ngadorong iket, manual nyokot iket, jsb;
3. Rupa-rupa model pikeun milih ti: tekanan béda, ukuran kotak, bentuk ukuran pakét;
4. Dimana euweuh catu daya, éta bisa Powered by engine solar.


waktos pos: Sep-13-2021