Model No: NY Series hidrolik mesin nutup spinning panas

Katerangan pondok:

FungsiNY Series hidrolik panas spinning nutup mesin utamana cocog pikeun pabrik extinguishers seuneu karbon dioksida atawa botol oksigén.


Rincian produk

Tag produk

Langkung ti 25+ taun pangalaman produksi, nyadiakeun ngaropéa leuwih ti 3000+ susunan skéma daur ulang besi tua.

BUBUKA PRODUK

NY Series hydraulic hot spinning closing machine-2
NY Series hydraulic hot spinning closing machine-3

Rincian produksi:

Ny Series silinder hidrolik mesin spinning panas gaduh NY-180, NY-219, NY299 tilu spésifikasi. NY panas spinning mesin nutup bisa Cicing kinerja botol oksigén cair, pipe lulugu boiler, tube jeung lianna diolah kana accumulator bottleneck datar. Utamana cocog pikeun produsén extinguisher seuneu. Kalayan clamping hidrolik, péngkolan hidrolik, desain unik, téknologi ngarah.  

Ny Series silinder hidrolik mesin spinning panas boga manual operasi sarta model semi-otomatis.

Ny Series hidrolik panas spinning nutup mesin pikeun pipa baja mangrupakeun bahan pipe seamless kalawan diaméter tangtu jeung panjang, disimpen dina laras aci utama. Ku mencét silinder hidrolik, mencét, teras rotasi gancang, sirah dipanaskeun kana suhu termoplastik, teras piston silinder ayun dimanipulasi pikeun nyorong rak ka hareup, nyetir rotasi gear, kusabab rotasi aci gear, ku kituna maot nutup dina thermoplastic tube baja Tonjolan kana bentuk nu tangtu beungeut cai.

Ny Series hidrolik panas spinning mesin nutup efisiensi produksi pisan tinggi, cocog pikeun produksi masal pembuluh tekanan, kayaning silinder extinguisher seuneu leutik tur sedeng-ukuran, sagala jinis pembuluh tekanan, kotak kempelan alat keur ngagolakkeun, etc.NY Series silinder hidrolik panas spinning mesin téh téhnologi anyar dimekarkeun dina taun panganyarna. NY Series hidrolik panas spinning nutup mesin tiasa nyimpen loba baja jeung tanaga, éta palaksanaan domestik panganyarna tina téhnologi.

 

NY Series hidrolik panas spinning nutup prinsip kerja mesin urang

Ku mencét silinder hidrolik, mencét, teras rotasi gancang, sirah dipanaskeun kana suhu termoplastik, teras piston silinder ayun dimanipulasi pikeun nyorong rak ka hareup, nyetir rotasi gear, kusabab rotasi aci gear, ku kituna maot nutup dina thermoplastic tube baja Tonjolan kana bentuk nu tangtu beungeut cai. Efisiensi produksi NY Series hidrolik panas spinning nutup mesin pisan tinggi, sarta éta cocog pikeun usaha anu ngahasilkeun sealing tina pembuluh tekanan, buleud assembly alat keur ngagolakkeun jeung bagian séjén dina jumlah badag.

 

PARAMETER Téknis

Modél Laju sumbu utama(r/mnt)  Silinder panyambung (KN Tutup jeung grinding silinder(KN) Kakuatan(KW)
NY-180 350-400 110 60 22
NY-219 350 180 60 37
NY-299 320 415 76 74

Panyadia kooperatif

Kami Ny Series silinder hidrolik mesin spinning panas nyadiakeun custom bagian mesin brand kawentar, kami geus cooperating kalawan loba supplier brand kawentar dunya, kawas SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI jeung saterusna pikeun leuwih ti 10 taun.

COOPERATIVE SUPPLIERS

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

KIRIMAN

Model minimum NY Series hidrolik mesin nutup spinning panas bisa ditangtayungan ogé dina hiji 40 wadahna HQ. Lamun kapal ku kapal, urang bakal nutupan poncho jeung beban dek ngajaga Ny Series hidrolik mesin nutup spinning panas kami.

Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-6
Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-7

Nonton NY Series hidrolik mesin nutup spinning panas dina Aksi!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk