Model No: Cina Pabrik Control Otomatis SPJ Series mesin shredder logam

Katerangan pondok:

mesin shredder logam tiasa ngadamel sagala jinis produk logam, kayaning beusi, kaléng, cet LIPI jeung produk logam lianna, parusahaan urang disiapkeun bahan baku bisa diuji pikeun konsumén.


Rincian produk

Tag produk

Langkung ti 25+ taun pangalaman produksi, nyadiakeun ngaropéa leuwih ti 3000+ susunan skéma daur ulang besi tua.

BUBUKA PRODUK

SPJ Series metal shredder machine-6
SPJ Series metal shredder machine-5
SPJ Series metal shredder machine-4

Rincian produksi:

mesin shredder logam mangrupakeun multi-fungsi, mesin serbaguna, pamakéan desain modular standardized, bagian interchangeability alus, péso bantu pikeun ngadopsi paeh forging refined tina. Tujuan utama mesin shredder logam pikeun shearing na extruding bahan logam badag sarta diaméterna badag bahan logam kendang nu teu merenah pikeun transportasi, sarta shred kana bahan lambar diperlukeun pikeun ngaronjatkeun dénsitas akumulasi -na pikeun transportasi gampang jeung daur ulang. Penampilan éndah, struktur elegan, tepat sareng kompak. Penampilan mesin shredder logam badag teu ukur ngaronjatkeun kapasitas produksi jeung efisiensi crushing, tapi ogé expands ruang lingkup aplikasi.

mesin shredder logam utamana dipaké pikeun crushing besi tua, ningkatkeun dénsitas bulk na guna mempermudah transportasi, daur ulang. mesin shredder logam loba dipaké dina shredding ember cet, ember solar, lambaran beusi ipis, cangkang mobil, logam mencét blok, scraps lambar logam jeung bahan besi tua lianna. Agul mesin shredder logam dijieunna tina baja alloy kakuatan tinggi, kalawan lalawanan maké kuat sarta kakuatan tinggi ...

 

Fitur:

péso pindah kandel, efisiensi crushing tinggi, parabot dijieun tina casting baja alloy, teguh tur hirup layanan panjang.
●Pigura ketebalan plat, bisa nolak torsi tinggi, pohara kuat.
●Microcomputer (PLC) kontrol otomatis, nyetél mimiti, eureun, ngabalikeun sarta overload fungsi kontrol sabalikna otomatis.
●mesin shredder logam kami boga ciri speed low, torsi badag, noise low, lebu bisa ngahontal standar panyalindungan lingkungan.
●Easy pikeun ngaluyukeun, ongkos pangropéa low, ékonomi jeung awét.
●The ketebalan tina alat jeung Jumlah cakar péso bisa dirobah nurutkeun bahan béda

 

Prinsip gawé mesin shredder logam:

Bahan ngaliwatan sistem dahar kana mesin shredding jero kotak, kotak mesin shredder logam bearing a shredding agul, bahan sanggeus shredding agul tearing, Tonjolan, geser jeung aksi komprehensif séjén, abon kana buah leutik bahan pikeun minuhan sarat, ti handap. bagian tina kotak. Mecenghulna mesin shredder logam teu ukur solves aréa badag bahan stacking ngaliwatan ngolah mesin shredder logam ogé gampang pikeun ngangkut jeung didaur ulang. Dina sakabeh proses, pangpentingna nyaéta sirah cutter jeung motor, mesin shredder logam pikeun cimata bahan logam, cutter karasa sirah, ngagem syarat lalawanan utamana tinggi, upami teu nepi ka sarat bakal ngakibatkeun karuksakan mesin shredder logam.

 

KARAKTERISTIK

SPJ Series metal shredder machine-1

2.Tombol kontrol
mesin shredder logam urang boga kontrol otomatis, éta leuwih merenah pikeun operasi, pangropéa basajan.

SPJ Series metal shredder machine-3

1.Metal Shredder sabeulah mesin
Urang tiasa custom agul mesin shredder logam pikeun anjeun ngeunaan bahan baku mesin shredder logam ieu.

SPJ Series metal shredder machine-2

3. Sadaya-dina-hiji mesin
Mesin shredder logam sadaya-dina leutik kami ngagaduhan desain khusus, nutupan daérah alit, éta gaduh Fitur Kasalametan sareng Kaseueuran.

PARAMETER Téknis

Modél Diaméter agul (mm) Ukuran kamar (mm) kapasitas (kg / h) Daya (kw) Ukuran mesin (mm) Beurat (kg)
SPJ-600 260 600*550 300-500 15 1800*1300*1700 2850
SPJ-800 300 800*600 500-800 37 2800*1800*2100 4200
SPJ-1000 350 1000*700 800-1500 45 2800*2000*2100 6500
SPJ-1200 400 1200*900 1500-2500 55 2800*2500*2100 7800
SPJ-1400 450 1400*900 2500-4000 75 2800*2800*2100 9600
SPJ-1600 500 1600*1000 4000-6000 90 3000*2800*2100 12500

APLIKASI

SPJ Series metal shredder machine-7

Panyadia kooperatif

Mesin shredder logam SPJ Series kami nyayogikeun bagian-bagian mesin merek terkenal khusus, kami parantos damel sareng seueur supplier merek anu kasohor di dunya, sapertos SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI sareng saterasna langkung ti 10 taun.

COOPERATIVE SUPPLIERS

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

KIRIMAN

Kami bakal ngagunakeun bungkusan pilem dibungkus atanapi bungkusan kai pikeun ngajagi mesin shredder logam SPJ Series kami, kami bakal ngajantenkeun panyalindungan anu saé pikeun mesin shredder logam SPJ Series kami sateuacan ngeusian wadahna.

SPJ Series metal shredder machine-8

Tonton Mesin penghancur logam besi dina Aksi!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk