Naha Milih Kami

7 ALASAN MILIH KAMI

workshop23

NO.1

Kami gaduh kualitas luhur, efisiensi tinggi, kamampuan R&D tim téknis. Pausahaan boga tulang tonggong Ace teknis, mékanisme hidrolik ngajadikeun pangalaman leuwih ti 25 taun, nyadiakeun konsumén jeung ongkos-éféktif mesin daur ulang komprehensif sarta solusi.

 

NO.2

8 susunan garis produksi recovery pikeun konsumén domestik jeung luar nagri nyadiakeun logam profésional sarta masalah non-logam. nu cocog pikeun pabrik baja utama jeung industries.Ferrous industri smelting daur ulang.

workshop345

NO.3

Kabéh pelat baja dipaké dina parabot dijieunna tina Q235, 45 #, 16Mn, 65Mn sarta spésifikasi béda lianna ti produsén baja domestik kawentar. Dahar pelat maké chamber dijieunna tina NM500 sarta ngajamin kualitas pangluhurna sarta hirup layanan panjang.

 

NO.4

Kami bakal ngahasilkeun sababaraha modél mesin panas sateuacanna, anu bakal ngirangan waktos pangiriman.

production

NO.5

Kami ngagaduhan 10 jalur produksi di pabrik. Pamingpin tim unggal garis produksi tanggung jawab sakabeh proses manufaktur mesin. eta owns sagemblengna leuwih ti 150 sét badag tipe lanté CNC boring tur mesin panggilingan, NC lathe, NC mesin motong, puseur machining CNC sarta pangeboran liang jero tur mesin boring, kualitas unggal link ieu dikawasa.

NO.6

Sateuacan mesin ninggalkeun pabrik, hiji jalma husus bakal nanggungjawaban kanggo commissioning mesin sarta nyadiakeun layanan inspeksi video. Nyayogikeun jasa konsultasi téknis online 24 jam, pamasangan panto-ka-panto sareng jasa pangropéa saatos penjualan di sakumna dunya.

NO.7

Sinyalna pasar alat hidrolik merek Unite Top nyekel kalungguhan anu aman dina industri di Cina. Produk dijual ka langkung ti 30 nagara sareng daérah di pasar Éropa, Asia sareng Amérika.