Model No: Cina Pabrik Kontrol Otomatis Y83 Series Hidrolik Metal Chip Briquetting Mesin Pencét pikeun Daur Ulang Logam

Katerangan pondok:

Y83 runtuyan mesin crumbs jajan logam hidrolik utamana dipaké pikeun besi tua, besi tua.
besi tua tambaga jeung besi tua alumunium sarta waragad lianna tina represi massa cylindrical dénsitas tinggi
pikeun mempermudah daur ulang na smelting, utamana sanggeus suprési alternatif tuang beusi matak Beusi.


Rincian produk

Tag produk

Langkung ti 25+ taun pangalaman produksi, nyadiakeun ngaropéa leuwih ti 3000+ susunan skéma daur ulang besi tua.

BUBUKA

Tempat Asalna JIANGYIN, CHINA
Modél runtuyan Y83
Tekanan hidrolik 180-3000 Ton
Tipe Tipe horizontal atawa vertikal
Ukuran briket Adat
Warna Adat
Operasi kontrol PLC

BUBUKA PRODUK

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling8
Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling81
Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling811

Rincian produksi:

Hidrolik besi tua chip briquetting mesin pencét boga mangpaat alus pikeun industri daur ulang logam. Kiwari, kakurangan sumber daya anu aya mangrupikeun masalah anu disanghareupan ku unggal nagara. Henteu masalah nagara berkembang atanapi maju, kumaha cara ngadaur ulang pangsaéna sok janten topik anu panas. Sangkan ngarancang tipe nangtung atawa tipe horizontal hidrolik besi tua chip briquetting mesin pencét pikeun klien kami nungkulan besi tua maranéhna pikeun minuhan sarat klien kami '.

Hidrolik besi tua chip mesin briquetting pencét utamana dipaké pikeun mencét sagala jinis besi tua (bekas beusi tuang, besi tua tambaga, aluminium besi tua, jsb) kana blok ngaliwatan kapang, nu merenah pikeun transportasi jeung pengobatan besi tua. Hidrolik besi tua chip mesin briquetting pencét nyaéta parabot idéal pikeun tambaga jeung pabrik beusi, logam non-ferrous. 

 

Fitur:

Sistim nu dirancang kalayan alat pre-leakage pikeun ngaleungitkeun shock hidrolik.

● parabot gancang Advanced, pikeun mastikeun pangabutuh produksi pamaké.

●The bagian listrik adopts diimpor PLC sistem kontrol otomatis.

●The awak utama adopts struktur baja sakabéh, kakuatan tinggi, stabilitas alus, teu kedah install anchoring screws.

●Hydraulic besi tua chip briquetting mesin pencét adopts transmisi hidrolik, profésional tinggi sakabeh block klep, saluran aliran, supados leungitna tekanan tina sistem leutik, ngaleungitkeun kalemahan leakage.

●Adopt klep cartridge, klep sabanding elektro-hidrolik jeung desain circuit minyak, supados sistem hidrolik sampurna, sanajan dina kasus beban beurat jangka panjang, sistem moal muncul kaluar kontrol.

 

Kauntungannana:

Kontrol otomatis PLC gampang dioperasikeun sareng dijaga.

● Mesin baler logam hidrolik kami tiasa ngabantosan anjeun ngahemat tenaga kerja, ningkatkeun pamulihan logam, ningkatkeun harga jual sareng ningkatkeun kauntungan.

●Bisa mantuan Anjeun ngahemat aréa tempat gawe, mangpaat pikeun manajemén situs.

●Klién bisa ngaropea spésifikasi bungkusan jeung ukuran nurutkeun pangabutuh sorangan.

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling1
Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling2

DETAIL

Hidrolik besi tua Metal Chip Briquetting Pencét Mesin Rincian

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling

KARAKTERISTIK

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling4

2.Kadali otomatis
Mesin pencét briquetting chip besi tua hidrolik ieu dilengkepan tampilan téks adjustable, runtuyan Peta sarta unggal waktos Peta sagemblengna dikawasa ku sistem PLC, sarta bisa disaluyukeun iraha wae ku operator, merenah, basajan tur gampang ngartos.

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling6

4. Conveyor
Hidraulik besi tua chip briquetting mesin pencét ieu dilengkepan conveyor, éta bisa ngawujudkeun dahar otomatis, ningkatkeun kapasitas poean tur nyimpen tanaga gawé.

1. Pencét Silinder
Silinder hidrolik utama ngaleungitkeun tuang baja sareng ngaleungitkeun bahaya kaamanan poténsial. Mastikeun umur jasa sareng kasalametan alat. Cocog jeung pigura kapang jeung kapang, mencét luhur ku desain profésional kalayan kapasitas processing punjul teh jaminan rasa alus teuing tina parabot. The punch tina kapang jeung pencét anu dilengkepan kakuatan tinggi ngagem-tahan baja nu bisa gancang diganti. Tungtung hareup model LINDUR punch ieu dilengkepan ring tahan maké-tahan punch pencét pikeun gampang disassembly tur instalasi, ku kituna umur layanan na bisa diperpanjang. Bagian anu relevan parantos dikeraskeun atanapi dipalsukan upami diperyogikeun.

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling5

3. SISTEM HIDROLIK
Mesin pencét briquetting chip logam besi tua hidrolik diwangun ku motor, pompa hidrolik, alat panyalindungan pompa, blok klep kontrol profésional sareng sistem pipa dihubungkeun sareng pencét blok. Desain lumrah, kualitas stabil. Dilengkepan sistem cooling, pikeun ngahindarkeun parabot teu bisa jalan terus alatan overheating suhu minyak.

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling7

PARAMETER Téknis

Modél

  Angkatan Nominal (Ton

Ukuran Briket (mm

Produksi (Ton/jam)

kakuatan (kw

Y83-2500

250

Φ110 x(50~70)

0.6~0.8

22

Y83-3150

315

Φ120 x(50~70)

0.8~1.1

30

Y83-4000

400

Φ140 x (70~100)

1.3~1.6

37

Y83-5000

500

Φ160 x (70~100)

1.7~2.5

45

Y83-6300

630

Φ180 x (100~140)

2.8~3.5

2 x 37

Panyadia kooperatif

Mesin pencét briquetting chip logam Hidrolik kami nyayogikeun bagian-bagian mesin merek terkenal khusus, kami parantos gawé bareng sareng seueur supplier merek anu kasohor di dunya, sapertos SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI sareng saterasna langkung ti 10 taun.

COOPERATIVE SUPPLIERS

APLIKASI

Kami hidrolik besi tua chip briquetting mesin pencét loba dipaké di industri handap:
●Our Hidrolik besi tua chip briquetting mesin pencét téh cocog pikeun usaha besi tua badag,
●Badag foundry komponén kakuatan angin foundry usaha.
●Tambaga jeung aluminium produk pabrik.
● Metal foundry jeung industri smelting, sababaraha besi tua industri atawa chip logam salila produksi bisa dipencet.
●Mesin industri ngolah. Bungkusan sareng pemadatan besi tua, lebu, bubuk sareng bahan logam sanésna ngabantosan lingkungan bengkel, daur ulang runtah sareng panggunaan sumber daya manusa.

PRINSIP KERJA

Hidrolik besi tua chip briquetting mesin pencét prinsip gawé nyaéta ngaliwatan feed silinder kapang leungeun baju ti Hopper pikeun nambahkeun bahan machined, nyieun paeh luhur tekanan handap ka handap dina bahan ieu dikomprés ka setting sistem jeung mulang 1 ~ 2 detik, unloading, ngadorong silinder minyak mulang di tempat, handapeun paeh luhur bakal maot susunan rongga Tonjolan briquetting logam, ngadorong maju silinder bakal ngajalankeun rongga, briquetting tekanan silinder balik siklus ka karya salajengna. Alur kerja: silinder feed canggih sareng silinder bahan tekanan (silinder master) kompaksi ka handap, silinder bahan tekanan balik 1 ~ 2 detik - silinder minyak ngadorong (silinder blok asap) diperkirakeun uih deui - silinder tekanan turun tekanan ejection potongan - silinder ngadorong dibuka sapotong tekanan tingkat maju -- silinder feed bahan geus balik, kana siklus gawé salajengna.

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

KIRIMAN

Kami bakal ngagunakeun bungkusan pilem dibungkus sareng bungkusan kai pikeun ngajagi mesin pencét briquetting chip logam besi tua hidrolik kami.

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Packaging

Nonton Mesin Press Briquetting Chip Hidrolik Scrap Metal pikeun Daur Ulang Logam dina Aksi!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk