model No: Cina pabrik kontrol otomatis YDJ Series hidrolik besi tua Metal geser Baler Mesin

Katerangan pondok:

YDJ runtuyan besi tua geser prinsip kerja mesin baler:
1. prosés geser: ngamimitian motor munggaran, ngajalankeun pompa minyak pikeun muterkeun suplai minyak, lajeng ngirim bahan ka tempat katuhu. Pencét tombol geser, pencét silinder bahan, sareng silinder geser ngalir sacara berturut-turut pikeun ngawujudkeun bahan anu pencét sareng geser. Saatos shearing geus réngsé, pamawa alat jeung pencét balik ka kaayaan aslina keur sayaga, sarta shearing munggaran réngsé.
2, mode operasi: kusabab pamakéan switch perjalanan wates dua arah, dua stroke geser bisa otomatis disambungkeun, sirkulasi otomatis.


Rincian produk

Tag produk

Langkung ti 25+ taun pangalaman produksi, nyadiakeun ngaropéa leuwih ti 3000+ susunan skéma daur ulang besi tua.

BUBUKA PRODUK

YDJ Series Hydraulic Scrap Metal shear Baler Machine-1
YDJ Series Hydraulic Scrap Metal shear Baler Machine-2

Rincian produksi:

Hidrolik besi tua geser mesin baler boga mangpaat alus pikeun industri daur ulang logam. Kiwari, kakurangan sumber daya anu aya mangrupikeun masalah anu disanghareupan ku unggal nagara. Henteu masalah nagara berkembang atanapi maju, kumaha cara ngadaur ulang pangsaéna sok janten topik anu panas. Ku kituna urang ngarancang sagala jinis besi tua hidrolik mesin geser baler pikeun klien kami nungkulan besi tua maranéhna pikeun minuhan sarat klien kami '.

Hidrolik besi tua geser mesin baler, loba dipaké pikeun sagala jinis bahan lampu jeung ipis, produksi jeung kahirupan besi tua, bagian struktur logam lampu, sagala jinis plastik non-ferrous logam (stainless steel, alloy aluminium, tambaga, jsb) bungkusan komprési jeung shearing; Atawa runtah langsung dikomprés bungkusan.

Teu kawas balers logam, ieu hidrolik besi tua mesin geser baler bisa duanana pencét jeung geser besi tua.

 

Fitur:

Hidrolik drive, operasi lemes jeung euweuh noise, speed Tonjolan gancang, gaya Tonjolan badag, blok kompak, teu gampang bubarkeun.
●Adopt pelat baja baku sarta téhnologi las canggih, bagian mékanis anu awét, laju gagalna lemah sareng hirup layanan panjang.
●A Sistim cooling bisa dipasang pikeun ngaronjatkeun operasi kontinyu pakakas sarta ngurangan laju gagalna. Sistim cooling bisa dibagi kana cooling cai jeung cooling hawa.
●The segel silinder adopts ring GRAI diimpor, nu boga kinerja sealing alus sarta lalawanan tekanan kuat.
●Instalasi gampang, tapak suku leutik, euweuh yayasan, yayasan, jsb operasi basajan, pisah, mode otomatis.
●Cold Tonjolan teu ngarobah bahan logam jeung ngaronjatkeun laju utilization.
●Koefisien leuwih luhur batan bungkusan palu tradisional, bungkusan mékanis, jsb.

 

Kauntungannana:

Kontrol otomatis PLC gampang dioperasikeun sareng dijaga.
●Our hidrolik besi tua geser mesin baler bisa mantuan Anjeun ngahemat kuli, ngaronjatkeun recovery logam, ningkatkeun harga jual jeung ningkatkeun kauntungan.
●Bisa mantuan Anjeun ngahemat aréa tempat gawe, mangpaat pikeun manajemén situs.
●Klién bisa ngaropea spésifikasi bungkusan jeung ukuran nurutkeun pangabutuh sorangan pikeun transportasi atawa neundeun.
●It bisa mantuan Anjeun ngurangan ongkos transportasi, ngaronjatkeun efisiensi gawé anjeun

 

YDJ runtuyan besi tua geser prinsip kerja mesin baler:

1. prosés geser: ngamimitian motor kahiji, ngajalankeun pompa minyak pikeun muterkeun suplai minyak, lajeng ngirim bahan ka tempat katuhu. Pencét tombol geser, pencét silinder bahan, sareng silinder geser ngalir sacara berturut-turut pikeun ngawujudkeun bahan anu pencét sareng geser. Saatos shearing geus réngsé, pamawa alat jeung pencét balik ka kaayaan aslina keur sayaga, sarta shearing munggaran réngsé.

2. mode operasi: kusabab pamakéan switch perjalanan wates dua arah, dua stroke geser bisa otomatis disambungkeun, sirkulasi otomatis.

APLIKASI

YDJ Series Hydraulic Scrap Metal shear Baler Machine-3

PARAMETER Téknis

Modél Max gaya motong (ton) Ukuran kotak pencét (mm) Ukuran Bale (mm) Frékuénsi geser (kali / mnt) Daya (kw)
YDJ-4000 400 4000 × 1500 × 800 500 × 400 4-7 2×45
YDJ-5000 500 5000×2000×1000 600 × 500 4-7 3×45
YDJ-6300 630 6000 × 2200 × 1200 720 × 650 4-7 4×45

Panyadia kooperatif

Kami Hydraulic Scrap Metal Shear Mesin Baler nyayogikeun bagian-bagian mesin merek terkenal khusus, kami parantos gawé bareng sareng seueur supplier merek anu kasohor di dunya, sapertos SIEMENS, NOK OMRON, SCHNEIDER, CHINT, MITSUBISHI sareng saterasna langkung ti 10 taun.

COOPERATIVE SUPPLIERS

PROSES PRODUKTIF

Chinese Manufacture Automatic Control Y83 Series Hydraulic Metal Chip Briquetting Press Machine for Metal Recycling Productive process

KIRIMAN

Modél minimum YDJ Series hidrolik besi tua Metal geser Baler Mesin bisa ditangtayungan ogé dina hiji 40 wadahna HQ. Lamun kapal ku kapal, urang bakal nutupan poncho jeung beban dek ngajaga kami YDJ Series hidrolik besi tua Metal geser Baler Mesin.

Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-6
Q91Y Series Hydraulic scrap metal heavy duty shear machine-7

Nonton Mesin Baler Scrap Metal Scrap Hidrolik pikeun Daur Ulang Logam dina Aksi!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk